Olej z pestek dyni

HerbaNordPol-Gdańsk Sp. z o.o.
Sugerowana cena: zł / litr Certyfikaty:

Olej z pestek dyni coraz częściej stosowany jest zarówno w kuchni jak i w kosmetologii. Jego dobroczynne właściwości przyczyniają się do zwiększenia witalności orgaznimu, a regularne stosowanie pozwala zachować dobre samopoczucie na dłużej. W wielu krajach stosowany jest przy usuwaniu pasożytów jelitowych. Olej ten jest szczególnie polecany jest mężczyznom.. Olej z pestek dyni zawiera wielonasycone kwasy tłuszczowe i witaminy A, D i E. Aby jednak kupić odpowiedniej jakości produkt należy zwrócić uwagę na sposób produkcji – musi być on tłoczony na zimno. Tylko wówczas będzie pełnowartościowy. W kuchni olej z pestek dyni można dodawać do sosów, sałatek, lecz należy unikać smażenia i pieczenia na nim ze względu na możliwość utracenia cennych wartości odżywczych. W naszym sklepie internetowym mogą Państwo zakupić oleje produkcji polskiej. Są one produkowane z zachowaniem wszystkich wymaganych standardów dzięki czemu charakteryzują się wysoką jakością oraz posiadaniem wszystkich cennych składników odżywczych. Dostępny na naszej stronie internetowej olej z pestek dyni to produkt który warto mieć w swojej kuchni. Wszystkie złożone przez nasz serwis zamówienia realizujemy szybko i sprawnie, a nasi klienci mogą liczyć na satysfakcjonujące i bezpieczne zakupy.

Producent

Obrońców Westerplatte 28
82-230 Nowy Staw
+48609104953

Punkty sprzedaży